WunschMachine

Den Anatomiske By – Udviklingsworkshop dag 3

20150409_114718
Foto Nina Matthis

Af Nina Matthis (Performer/researcher)

‘Idag är jag långsam. Idag har mina körtlar svängt och vrängt mig om och in och ut. Ut kom någon annan. Idag är jag långsam.’

Jag har blivit förstenad av ett skifferhus, gråtit för en veranda medan Fredriksbergs sista brevlåda log lite snett till mig från gräsmattan, där hon låg lite på sniskan. Över oss tornar oändliga murar, väggar, plank, hänger ett enkelt körsbärsträd i blygsam blom men staden är alldeles alltför snabb, bara jag och bina minns med våra antenner, såhär på eftermiddagen, bakom en mur.
Jag försöker att inte ursäkta mig, för jag är ju så långsam, står på fel ställe, går med huvudet i skyn ser jag ut över Falkoner Alle, önskar du kunde se mina hustak och minnas.

IMG_4088 IMG_4089 IMG_4091IMG_4093
Dagens workshopbilleder: Helga Rosenfeldt-Olsen

Next Post

Previous Post

© 2024 WunschMachine

Theme by Anders Norén