WunschMachine

At vandre i bøger

  • Helga Rosenfeldt-Olsen

Idag har jeg vandret i bøger, her er en forsmag på citater jeg finder inspirerende:

At sidde så lidt som muligt: Ikke stole på nogen tanke, der ikke er blevet frembragt i det fri, under kroppens fri bevægelse – ikke på nogen idé, hvor ikke også musklerne har været med til festen. Enhver fordom kommer fra indvoldene. At have bly i røven er, gentager jeg, den egentlige synd mod ånden.

– Nietzsche

 

Måske hører det med til livet, at man aldrig kan vende om og aldrig gå tilbage. Mennesket er en vandrer, fordi det skaber sig selv hvert eneste øjeblik.

Alexander Carnera Ljungström

På mit værelse er verden umulig at forstå, men når jeg går ser jeg at den består af tre eller fire bakker og en sky

– Wallace Stevens

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2024 WunschMachine

Theme by Anders Norén