WunschMachine

At gå foråret i møde

  • Helga Rosenfeldt-Olsen

“Roads are made for horses and men of business. I do not travel in them much, comparatively, because I am not in a hurry to get to any tavern or grocery or livery-stable or depot to which they lead.”

– Henry David Thoreau

Thoreau skriver i sit essay “Walking” om forskellen på at gå på veje og at gå offroad. Jeg finder at går jeg på vejen og er den bred, lige og forudsigelig da forsvinder jeg hurtigt ind i mine tanker. Men så snart jeg fjerner mig fra stien bliver jeg tvunget til at være opmærksom og tilstede. Min krop skal tilpasse sig overfladernes drilske strukturer. Jeg er mere opmærksom på de små oplevelser der kommer mig i møde igennem vandringen.

Jeg er gravid i 6. måned nu, kroppen begynder at føles tung, men så snart jeg vandrer forsvinder tyngden, da bliver jeg bare en del af verden. I skoven er foråret på vej.

Der er meget praktisk forberedelse til performance-installtionen lige nu, jeg glæder mig til at være på stranden og bygge og bevæge mig igennem sandet. Jeg håber der er nogen der stopper op for at snakke.

 

Next Post

Previous Post

© 2024 WunschMachine

Theme by Anders Norén