Vi lever i en tid

 

Kasper Søegaard har fulgt processen, og lavet denne fine radiodokumentar til Radio247

 
Procesbilleder, foto: Helga Rosenfeldt-Olsen

Et teaterstykke skabes i mødet mellem en gruppe unge mennesker og en gruppe ældre mennesker. Vi Lever I en Tid arbejder med generationsforskelle og med hvilke fordomme vi kan have overfor hinanden i de forskellige aldersgrupper. Samtidig handler teaterstykket om de mennesker som deltager i processen, det vil sige materialet skabes ud fra deres levede liv.

Iscenesætter og kunstnerisk leder i Wunschmachine Helga Rosenfeldt-Olsen leder processen, indsamler personligt materiale og iscenesætter til sidst en forestilling hvor aktørerne selv står på scenen.

Projektet er støttet af Faxe kommunes kulturudvalg og finder sted i samarbejde med Æblehaven i Faxe og Faxe Ungdomsskole.

 

Premiere tirsdag d. 12. marts kl. 19.30 i Æblehaven, Faxe – FORESTILLINGEN ER UDSOLGT

Torsdag d. 14. marts kl. 17.30 Kultunariet, Haslev – hvis du allerede nu gerne vil sikre dig billet så skriv til kontakt@wunschmachine.dk – billetterne er gratis. – FÅ BILLETTER

Lørdag d. 16 marts kl. 14:00 på Kulturhus Leopold, Karise. Efter forestilling er der kaffe og kage og historiefortællingscafé, billetter til hele arrangementet: 50 kr. Skriv til kontakt@wunschmachine.dk for bestilling. – FORESTILLINGEN ER UDSOLGT

 


 

FLYER TIL DOWNLOAD