WunschMachine

Aktuelt

Wunschmachine arbejder med sitespecifikke performance koncepter til børn og voksne som kan tilpasses forskellige steder steder.

Til Børn:

FARVEL FUGL
Et sanseligt møde med kirkegården, livet og døden

En interaktiv teaterrejse for børn som handler om afsked og begravelsesritualer. Vi kommer ud til din lokale kirkegård og tilpasser forestillingen dertil. Børnene får udleveret hovedtelefoner, bevæger sig gennem kirkegården, lytter til et lydværk og interviews fra børn der har mistet og møder liveforskellige karakterer der enten har brug for hjælp fra børnene eller inviterer dem til at deltage i ritualer.

FARVEL FUGL arbejder med at møde børnene i øjenhøjde og skaber rum til at tale naturligt om den svære kendsgerning at livet har en slutning.

SE MERE HER

Til voksne:

FARVEL
En hyldest til livet og døden
En sansevandring på kirkegården om afsked og begravelsesritualer

Oplevelsen er en iscenesat lydvandring der blander interviews af børn og ældre, samt fagpersoner der arbejder med og omkring danske begravelsesritualer, og lydkompositioner skabt af kirkegårdens rum. FARVEL er samtidig en interaktiv vandring der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked.

SE MERE HER

Til Voksne:

HAVEN
Sanselige performative havevandringer

Premiere juni 2022 – se mere her

Til alle:

VANDRINGENS VÆSEN

En installation af 2 meter lange fodaftryk bygget i sand langs forskellige strandstrækninger rundt omkring i Danmark. I løbet af en dag arbejder performer Helga Rosenfeldt-Olsen sig igennem sandet og med hjælp fra forbipasserende opstår en lang række fodspor som om en kæmpe har bevæget sig af sted langs stranden.

SE MERE HER

© 2024 WunschMachine

Theme by Anders Norén